Теми рефератів
> Реферати > Курсові роботи > Звіти з практики > Курсові проекти > Питання та відповіді > Ессе > Доклади > Учбові матеріали > Контрольні роботи > Методички > Лекції > Твори > Підручники > Статті Контакти
Реферати, твори, дипломи, практика » Новые рефераты » Вознесінням даровані служіння: дари благодаті, п'ятигранними служіння, види п'ятигранними служіння

Реферат Вознесінням даровані служіння: дари благодаті, п'ятигранними служіння, види п'ятигранними служіння





аємниця полягала не тільки в тому, що Бог у Христі створив Церкву. Павло пише про таємницю домобудівництва. В«Як ви чули про зарядження Божої, що дана мені для вас, бо мені відкриттям об'явилась таємниця (про чим я і написав коротко) В»(Еф.3: 2,3). Генрі Геллей коментує вірші (Еф.3 :8-11) як опис величі Церкви. В«Через Церкву Господь об'єднує ворожі елементи людської раси в одне Тіло і показує Свою мудрість надлюдським порядком небесних істот, фактично поєднуючи всі під Христі В». [2, С.611]. p> На правах Господа Христос встановив наступні взаємини в Церкві. В«Ісус же, їх покликав і промовив: Ви знаєте, що князі народів панують над ними, і вельможі їх тиснуть ними; але між вами нехай не буде так: а хто хоче між вами бути, хай буде слугою він вам і хто хоче між вами бути першим, нехай буде вам рабом; так само й Син Людський [для того] прийшов, щоб Йому служили, але щоб послужити, і душу Свою дати на викуп багатьох В»(Матф.20 :25-28). Це унікальна концепція, яка відрізняє Церкву від будь-якої форми взаємин у цьому світі, які сформовані людьми. Бог задумав ці відносини (відносини любові) і Він їх Сам реалізує в, спеціально Ним Самим створеному, народі (в Церкви) за допомогою Ним Самим дарованими здібностями служити і творити. p> В«Церква - Це Тіло, яке складається з багатьох різних членів з різними талантами і темпераментами. Необхідною умовою його правильного функціонування є дух покірності, смирення і взаємної поблажливості один до одного В». [2, С.611]. p> Творити допомогою покірного служіння в любові, а не владного панування. Таке можливо тільки за допомогою сили Святого Духа, Який наділяє дарами і дає здатність В«носити тягарі один одногоВ». Для того, щоб на практиці зробити можливим життя за принципом: В«Нехай не шукає ніхто свого власного, але кожен [користі] іншогоВ» (1Кор.10: 24), для цього потрібно, ні багато ні мало, а нове серце за допомогою народження знову, з'єднання в одне тіло за допомогою Духа Святого і величезну благодать від Духа Святого у вигляді одного або декількох дарів служіння (Еф. 4 :8-16). Людськими зусиллями це зробити неможливо. Тому перше, що хотілося б відзначити. Церква - це не людське встановлення, а Боже. І Її створення стало можливим тільки після того як Ісус Христос помер за гріхи, воскрес із мертвих і зійшов до Отця. Творення Церкви чи домостроітельсво - це також Божа справа і Він Сам робить це за допомогою народжених понад віруючих, яких Він використовує на свій розсуд, забезпечуючи усім необхідним. Зокрема наділяючи дарами служіння. В«І Він поставив одних апостолами, інших пророками, інших Євангелістами, інших пастирями та вчителями, щоб приготувати святих на діло служіння, для збудування тіла Христового В»(Еф. 4: 11,12). Перераховані в даному тексті дари далі слід розглядати як п'ятигранними служіння. Як це дано в розглянутому підручнику Кевіна Дж. Коннера В«Церква в Новому ЗавітіВ» гл. 18. І хоча автор підручника не дає цьому терміну точного визначення, але по тексту видн...


Назад | сторінка 2 з 9 | Наступна сторінка





Схожі реферати:

  • Реферат на тему: Служіння Духа Святого в житті віруючого
  • Реферат на тему: Розвиток команди пасторського служіння у помісній церкві
  • Реферат на тему: Служіння - шлях до лідерства
  • Реферат на тему: Теоретичні аспекти соціального служіння як різновиду соціальної роботи
  • Реферат на тему: 55-й Подільський піхотний полк: історія подвигу служіння батьківщині