Теми рефератів
> Реферати > Курсові роботи > Звіти з практики > Курсові проекти > Питання та відповіді > Ессе > Доклади > Учбові матеріали > Контрольні роботи > Методички > Лекції > Твори > Підручники > Статті Контакти
Реферати, твори, дипломи, практика » Новые рефераты » Підготовка лідерів і послідовників

Реферат Підготовка лідерів і послідовників





чення, дане Ісусом. [2]

В«Тож ідіть, і навчіть всі народи, христячи їх в ім'я Отця і Сина і Святого Духа, навчаючи їх зберігати все, що Я вам заповів і ось Я з вами по всі дні до кінця віку. Амінь В»(Матвія 28:19-20) [1]

Готуючи лідерів і послідовників з метою, щоб вони пішли в усі народи, навчаючи їх Доброї Новини, хрестячи їх і потім ведучи новонавернених до духовної зрілості через подальше вчення. Для того щоб відповісти, люди спочатку повинні почути Добру Новину, покаятися в гріхах і бути заново народженими. Таке вчення також називається - В«євангелізмомВ». p align="justify"> Нові віруючі іноді називаються В«новонаверненимиВ». Новонавернений є віруючим в Ісуса Христа, який народжений заново по вірі і став частиною Царства Божого. Але новонавернений повинен бути підготовлений, щоб стати послідовником. Новонавернені повинні бути навчені всьому, чому навчав Ісус. p align="justify"> Планом Ісуса було, щоб лідери вели новонавернених до учнівства. Слово В«ученьВ» означає В«учень, той, хто навчається слідуватиВ». Учень є послідовником, який затверджений в основах християнської віри і здатний піднімати новонавернених і робити їх учнями. Коли він робить це, він стає лідером. Коли цей процес повторюється, нові послідовники і лідери будуть продовжувати підніматися, щоб поширювати Добру Новину Царства Божого. p align="justify"> Основними вимогами для обрання вірних людей - вірність і здатність навчити інших людей. Якщо людина не є вірним, він не виконає своєї відповідальності духовного відтворення. Але якщо він вірний, але не знає, як навчити інших, тоді він знову буде мати невдачу. Вірність включає духовну зрілість. Павло говорив про віруючих, які повинні були вміти навчити інших людей, але які ще були духовно незрілими. Ці люди ще не були готові до істинного учнівства. Надалі вони повинні були бути наставлені в основах віри. Вірна людина не обов'язково означає бездоганний чоловік. Він є віруючим, який знаходитися в процесі розвитку якостей Христа у своєму житті. Навіть В«вірні людиВ» мають проблеми і слабкості, такими ж були перші учні. p align="justify"> Світ підбирає талановитих людей і намагається дати їм характер. Вони фокусуються на створенні професіоналів. Бог сказав підібрати В«вірних людейВ» характеру і Він Сам наділить їх силою з духовними талантами і здібностями. Вірні люди готові виконати Божі цілі. br/>

.1 ПРИКЛАД У Ефесі


Коли Павло вперше прибув до Ефесу, він почав шукати віруючих, які жили в цьому місті. Ці люди вже прийняли Добру Новину і стали послідовниками Ісуса але вони потребували подальшій підготовці, щоб ефективно служити в своєму місті. Павло вчив їх допомогою своїх переживань. Перше, що він зробив, це було введення їх в нове духовне переживання, яке називалося хрещенням Духом Святим. Вони стали свідками багатьох чудес, створених в ім'я Господа. Ті, які були сп...


Назад | сторінка 2 з 8 | Наступна сторінка





Схожі реферати:

  • Реферат на тему: Мова SMS - що це таке. Бути чи не бути йому в нашому житті
  • Реферат на тему: Характер і цілі приходу Ісуса Христа на землю
  • Реферат на тему: Особистість, життя і вчення Ісуса Христа
  • Реферат на тему: Мутації і нові гени. Чи можна стверджувати, що вони служать матеріалом Мак ...
  • Реферат на тему: Спокутне значення страждань Господа Ісуса Христа по Четвероевангелию