Теми рефератів
> Реферати > Курсові роботи > Звіти з практики > Курсові проекти > Питання та відповіді > Ессе > Доклади > Учбові матеріали > Контрольні роботи > Методички > Лекції > Твори > Підручники > Статті Контакти
Реферати, твори, дипломи, практика » Новые рефераты » Бачення лідера і стратегія його здійснення

Реферат Бачення лідера і стратегія його здійснення





Що таке бачення? Бачення - це те, що бачать. Слово бачення включає в себе дуже багато чого: розуміння, одкровення, розкрита таємниця, пророцтво, мрія. Воно має на увазі майбутні плани, цілі, завдання. Воно дає нам образи і моделі, щось, чого ми хочемо досягти, до чого прагнемо і що хочемо здійснювати. p align="justify"> В«І сказав Господь: ось, один народ, і одна у всіх мова; і ось що почали вони робити, і не відстануть вони від того, що задумали робитиВ» (Бит.11: 6) [ 1]. У цих людей була дуже сильна мотивація - спільна мета. Вони побачили спосіб уникнути загибелі, якщо Великий Потоп повториться. Завдяки баченню вони змогли домовитися один з одним про спільний проект, тому для них не було В«нічого неможливогоВ» (Бит.11: 6) [4]. p align="justify"> З цієї Біблійної історії ми бачимо, що навіть у недуховних людей, які захотіли збунтуватися проти Бога, багато чого могло вийти завдяки загальній мотивуючої мети. Тому ми приходимо до висновку, що будь-яка людина, будь він віруючий чи невіруючий, має здатність бути рухомим і мотивуючим баченням. p align="justify"> Народжені з метою

В«І благословив їх Бог, і сказав їм Бог: плодіться і розмножуйтеся, і наповнюйте землю, і володійте нею, і пануйте над морськими рибами, і над птахами небесними, і над кожним плазуючим живим на земліВ» (Бут.1: 28) [1].

І взяв Господь Бог людину, і поселив його в саду Едемському, щоб обробляти його і зберігати його (Бут. 2: 15) [1].

Під час створення людини Бог сказав йому про дві речі. По-перше, Бог говорить людині завойовувати творіння (множитися, наповнювати, володарювати) (Бут.1: 28). По-друге, керувати творінням і охороняти його (обробляти, зберігати) (Бут. 2: 15). Це бачення, яке Бог дав людині з моменту створення. З цього ми можемо зробити висновок, що цілі лідерства - це брати ініціативу і відповідальність, а також управляти і охороняти. Іншими словами, кожна людина не випадковий на землі і кожен має мету для свого життя від Бога. p align="justify"> Що найцікавіше тут, так це те, що Бог має для нас покликання ще перш нашого народження. По-перше, ми це бачимо в Буття першому розділі, де Бог перш ніж створити людини говорить: В«Створімо людину за образом Нашим, за подобою Нашою, і хай панують ...В» (Бут.1: 26) [1]. p align="justify"> Звертаючись до Нового Заповіту ми також бачимо багато уривків говорять про це. Наприклад: В«Бо кого Він передбачив, тих і призначив, щоб були подібні до образу Сина Його, щоб Він був первородним між багатьма братами. А кого Він призначив, тих і покликав, а кого покликав, тих і виправдав, а кого виправдав, тих і прославив В»(Рим.8 :29-30) [1]. p align="justify"> Отже, кожна людина покликана Богом і має бачення від Нього! Але не кожен бачить його або хоче бачити. p align="justify"> Бачення через одкровення від Бога

Тепер хотілося б поговорити про те, як приходить дух...


Назад | сторінка 2 з 8 | Наступна сторінка





Схожі реферати:

  • Реферат на тему: Бачення лідера і стратегія його здійснення
  • Реферат на тему: Одкровення Бога, що виявляється в його іменах
  • Реферат на тему: Спецсимволи в HTMl для чого вони потрібні?
  • Реферат на тему: Сенс життя: філософське бачення проблеми
  • Реферат на тему: Моє бачення соціології як навчальної дисципліни