Теми рефератів
> Реферати > Курсові роботи > Звіти з практики > Курсові проекти > Питання та відповіді > Ессе > Доклади > Учбові матеріали > Контрольні роботи > Методички > Лекції > Твори > Підручники > Статті Контакти
Реферати, твори, дипломи, практика » Новые рефераты » У пошуку істини

Реферат У пошуку істини





права в тому, що перед обличчям Всесвятого Бога, будь-яка наша святість - це що таке? Це карикатура на святість. І чим святішим людина, тим більше він бачить цю карикатурність свого стану, тому і благає Бога ... Франциск ж вже безгрішний. p align="justify"> Ми недарма згадали про роман з Христом.

Ось витяги з "Одкровень Блаженної Анжели" (Одкровення блаженної Анжели. - М., 1918).:

Дух Святий, - пише вона, - каже їй: "Донька Моя, солодка Моя ... дуже Я люблю тебе "(с. 95):" Був я з апостолами, і бачили вони Мене очима тілесними, але не відчували Мене так, як відчуваєш ти "(с. 96). І таке відкриває про себе Анжела: "Бачу я в мороці Святу Трійцю, і в самій Троїце, Яку бачу я в мороці, здається мені, що стою я і перебуваю в середині Її" (с. 117). Своє ставлення до Ісуса Христа вона виражає, наприклад, у таких словах: "могла я всю себе ввести всередину Ісуса Христа" (с. 176). Або: "Я ж від солодощі Його і від скорботи про відійду Його кричала і хотіла померти" (с. 101) - при цьому вона в люті так починала бити себе, що черниці змушені були забирати її з костелу (с. 83).

І це називається любов'ю, та це називається святинею. Сором і ганьба буквально, що там відбувається. p align="justify"> Можуть сказати: ну а що, у православних немає божевільних чи що?

Є. Але вони так і називаються - божевільні, а у вас вони святі і вчителі Церкви. p align="justify"> Ми вже не будемо говорити про такі абсурдні догматах, як "Про непогрішності Римського Папи" - про непогрішимість людини. Більше нічого не треба, ніяких догматів, щоб побачити всю брехню католицизму. br/>

.2 Протестантизм


законнорожденная дитя католицизму, що довів ці абсурди віровчення до межі. Ми назвемо цей межа. Вам відразу все стане ясно. p align="justify"> Головне твердження протестантизму: В«Людина рятується тільки вірою, а не справами, тому віруючій гріх не ставиться в гріх".

Такі речі, коли читаєш, у глухий кут стаєш! І думаєш: що сталося? Як це можна? "Віруючій гріх не ставиться в гріх ..." Ми, виявляється, виправдуємося тільки вірою. p align="justify"> Тому там відбулося повне обмірщеніе християнства.

Обмірщеніе в християнстві - процес переорієнтації церкви на вирішення проблем мирського життя, що протиставляється високодуховним і священним завданням порятунку життя вічного.

Християнство перетворилося на якийсь придаток життя, суто побутовий, навіть не побутової, ні, - у побуті ніякого християнства немає. Чисто естетичний - це звичай і більше нічого. p align="justify"> Ми не хочемо сказати, що там немає щиро віруючих людей. Не подумайте! Там є щиро віруючі люди, й серед католиків, і серед протестантів. Ми говоримо про протестантизм, про католицизм! І основна маса їх дійсно слід цьому широкому потоку. p align="justify"> Ну, добре. Так що, якщо говори...


Назад | сторінка 23 з 39 | Наступна сторінка





Схожі реферати:

  • Реферат на тему: Немає нічого більш складного і тому більш цінного, ніж мати можливість прий ...
  • Реферат на тему: Особистість, життя і вчення Ісуса Христа
  • Реферат на тему: Як Ви ставитеся до твердження: "Наука довела, що Бога немає"
  • Реферат на тему: Одкровення Бога, що виявляється в його іменах
  • Реферат на тему: Позакласний захід по темі: "Не можна сказати, що ти необхідна для житт ...