Теми рефератів
> Реферати > Курсові роботи > Звіти з практики > Курсові проекти > Питання та відповіді > Ессе > Доклади > Учбові матеріали > Контрольні роботи > Методички > Лекції > Твори > Підручники > Статті Контакти
Реферати, твори, дипломи, практика » Статьи » Месіанська єврейська громада в есхатології

Реферат Месіанська єврейська громада в есхатології





рогів, - Я не знехтувавши їх і не погорджував ними до того, щоб винищити їх, щоб зламати заповіта Свого з ними; бо Я Господь, Бог їх. Пам'ятатиму їм заповіта з предками, що вивів я з єгипетського краю на очах поган, щоб бути їм Богом. Я Господь. »)

) Новий Завіт - це також Завіт з єврейським народом (будинком Ізраїлю і будинком Іуди). Єремія 31:31 - 37.

) Ця обітниця було зроблено через єврейського пророка Єремію єврейському народу (Ізраїлю і Іуді) і є частиною єврейських Писань.

) Завіт Синайський не може бути вірно виконаний ні однією людиною - це не є просто лише єврейської проблемою .. Бог пов'язує Себе постійністю дня і ночі та іншими природними законами,. Бог вірний заради наших вірних предків, яких Він любить.

. Римлянам 11: 28-29 - «у ставленні до вони за Євангелією вороги ради вас, а щодо вибором улюблені Божий заради отцев. Бо дари й покликання Божі непріложни. »

. Аміда/Шмоні-есре: - Хто пам'ятає вірність наших батьків.

. Месіанська община є реальним пророчим свідченням, як єврейській спільноті, так і неєвреїв-християнам.

) Сам факт нашого існування є свідченням.

) Євреї розглядають месіанський іудаїзм як рух організацій.

) Існує синергія, діюча в громадах: разом ми робимо більше.

) Кожна робота має значення. (Людина, яка миє склянки після дітей ясельної групи, теж допомагає виконанню загального бачення ...)

) Ми говоримо про людей, які особисто залучені, а не просто симпатизують. Важливо не тільки любити євреїв чи єврейське, але посвята - бути вірним.

) Ми за плюралізм думок, однак, люди, які виступають проти месіанського бачення, що має основну спрямованість на порятунок євреїв чи вносять розбіжності і чвари не можуть бути в месіанської громаді.

) Євреїв 10: 22-25 - «Так приступаємо ... Будемо триматися ... Будемо уважні ... Не будемо залишати зборів свого.» Грецьке слово, що означає «зборами своїм» - «синагога». Синагога - це грецьке слово, яке у своєму первинному значенні описує загальні збори і тільки пізніше його стали відносити до позначення будівлі, в якій ці зібрання відбувалися.

) Нам потрібно жити в своєму житті таким чином, який надихав би людей шукати Господа і слідувати за Ним. Ми не можемо бути просто чимось незвичайним або якогось роду єврейським «музеєм».

) Бог діє одночасно в Ізраїлі, як народі і Церкви. Ми не відділяємо себе від Церкви, як Тіла Месії, і не відділяємо себе від народу Ізралія (дивися: Паралелі між Ізраїлем і церквою: Сіонізм і Азуеа Стріт, 1948 і Пізній Дощ, 1967 і Харизматичне Оновлення.)

.Між тим, щоб бути євреєм і вірувати в Йешуа, існує гармонія.

) Є спадкоємність між єврейськими Писаниями і Писанням Нового Завіту.

) Тора є основою для пророчих писань і послань і разом (Танах) вони є підставою для писань апостолів і Нового Завіту.

) 2-е Тимофію 3: 15-17. Тут йдеться про Писанні, що за часів Павла було Танахом.

) Діяння 21:20. Тисячі євреїв, тисячі іудеїв, які увірували і були ревними по Торі.

) Євреї, які не бачать цієї гармонії, приходять до кризи ототожнення або кризі тотожності.

) Так як не існує справжнього конфлікту між тим, щоб бути євреєм і слідувати Йешуа, ми повинні дотримуватися нашої єврейської приналежності.

) Йешуа був і є євреєм (Дії 26: 14-15), який залишається у вічності позначеним як «лев мужа Юди» (Откр.5: 5)

) Євреї і неєвреї - немає різниці «між юдеєм і елліном» в сенсі порятунку, але є різниця в обранні, служінні і тієї ролі, яку присвятив кожному Бог у відповідності зі Своїм планом (як для нації в цілому, так і для кожного індивідуально) ..

) Для неєвреїв: їм не потрібно говорити «Я єврей», але «духовний син чи духовна дочка Авраама». Язичника, нееврею, не потрібно звертатися в іудаїзм, але мати любов до євреїв.

) Не повинно бути відмінності між євреями і не євреями, в сенсі фаворитизму («любимчики»). Однак є відмінності а сенсі покликання та приладдя.

) Вихід 19: 5-6 і 1 -е Петра 2: 9 було написано євреям про те, що вони є царственим священством і народом-священиком. Це причина не для духовної гордості, а для більшої відповідальності.

) Неєвреї мають особливе місце в Божому серці :. Божий дім стане домом молитви для всіх народів (Ісайя 56: 9).. Віруючі неєвреї повинні своєю вірою порушувати ревнощі в євреях (Римлян 11:11) .. Бог хоче використовувати неєврея для того, щоб повернути євреїв назад до Бога Ізраїлю (Ісайя 49: 22-23). ??

.Існує тільки один Божий план порятунку: через посвячення життя Йешуа hа Машиах.

) Не існує двох планів спокути. Без цього переконання ви можете просто здатися в цій боротьбі.

) Іоанн 14: 6 - «Я дорога, і правда, і життя ніхто не приходить до Отця, як тільки через Мене. »- так говорить Йешуа.

) Іоанн 3:36 - хто в Сина?? меет вічне життя.

) Доручення Письма (Римлян 1:16): проголошувати Добру Но...


Назад | сторінка 48 з 53 | Наступна сторінка





Схожі реферати:

  • Реферат на тему: Мова SMS - що це таке. Бути чи не бути йому в нашому житті
  • Реферат на тему: Треба неодмінно струшувати себе фізично, щоб бути здоровим морально
  • Реферат на тему: Релігія євреїв (іудаїзм)
  • Реферат на тему: Штучний інтелект: чи може машина бути розумною?
  • Реферат на тему: Управління процесом демократизації освіти: важко бути богом