Теми рефератів
> Реферати > Курсові роботи > Звіти з практики > Курсові проекти > Питання та відповіді > Ессе > Доклади > Учбові матеріали > Контрольні роботи > Методички > Лекції > Твори > Підручники > Статті Контакти
Реферати, твори, дипломи, практика » Новые рефераты » Аспекти любові

Реферат Аспекти любові





МІЖНАРОДНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «БАЧЕННЯ»

Філія F00149ukr28














Реферат

на тему: «Аспекти любові»

по курсу: «Соціологія шлюбу і сімейного життя»




Студента 1 курсу:

Новикова Григорія







г. Запоріжжя 2012

Зміст


Введення

1.Що таке любов у шлюбі?

2.Пять аспектів любові

2.1Епітумія

2.2Ерос

.3Сторге

.4Філео

.5Агапе

Висновок

Бібліографія


Введення


Не один людина на землі на зможе жити без любові. Любов в людині вклав наш Всемогутній Творець, Він є джерело любові (1 Ін. 4: 8) [1]

Людина є вінцем творіння Божого і Бог нікого так не любить зі своїх творінь більше, ніж людину, за якого Він пішов на хрест, Бог показав свою любов і довів її на ділі.

Писання говорить, що людина створена за образом і подобою (Бут. 1: 26) [1] Це говорить про те, що у людини є начаток любові і цю любов йому потрібно як то висловлювати.

У кожної людини різне поняття любові, і кожен тлумачить слово любов по-своєму. Це говорить про те, що ця тема дуже актуальна, і що потрібно провести деякі дослідження, щоб зрозуміти: що таке любов, як вона проявляється, це почуття, рішення або дія? ці та інші завдання ми будемо розглядати в цій темі.

Нам допоможуть дослідники, доктора-сексопатологи та консультанти -проктологі, які розкривають і показують справжнє значення любові грунтуючись на Священному Писанні - Біблії.

Коли людям відкриється що ж таке любов і як потрібно її правильно використовувати в суспільстві, а особливо в сім'ї, то не буде такою страшною статистики розлучень, 80% шлюбних сімей розводяться по всьому світу. Біблія ясно говорить про розлучення (Мф. 19: 6) [1], «але за ваше жорстокосердя» [1], тобто вони не дбали про те, щоб зберегти любов у шлюбі, прийшло таке всесвітнє руйнування сім'ї.

Тому для людини дуже важливо знати, що ж таке справжня любов і як її застосовувати на практиці, щоб залишитися в цих 20%, які зберегли свою сім'ю. У даній роботі будуть розглянуті 5 аспектів любові, які допоможуть людині знайти єдність у шлюбі, щоб з року в рік перетворити кожен місяць в медовий.

1. Що таке любов у шлюбі?


Бог є Творцем людини і все що з ним пов'язано, Його метою є, щоб чоловік і жінка одружуючись стали однією плоттю. Якщо шлюб є ??Божою ідей, значить, він є благословенням, яке збагачує і печалі не приносить. [1]

Одружуючись людина повинна насолоджуватися тим, що дає цей шлюб, але без Бога і Його принципів у шлюбі неможливо насолодитися, бо сам Бог є джерелом любові. Тому нам потрібно досліджувати Біблію, щоб дізнатися хто такий Бог і яка Його воля по відношенню до шлюбу. Вирішуючи якесь завдання в математиці не за правилами ніколи не отримаєш правильну відповідь. Тому потрібно звільнитися від колишніх ідей до життя в шлюбі, якщо вони суперечать Божим принципам.

Один з Божих принципів який записаний в Біблії (Мф. 19: 6) [1]

Розлучення неможливий не за яких обставин, тільки один виняток - смерть одного з подружжя. Шлюбний союз, він не тільки між чоловіком і жінкою, а й між Богом і перед Богом, Він ставить свою печатку «одна плоть», тому хто хоче розірвати цей союз - йде проти волі Божої і буде відповідати за наслідки свого вчинку.

Зверніть увагу, де був створений перший гріх на землі, це було в найпершій родині. Сатана знав, куди наносити смертоносний укус, диявол знає, якщо перейде поділ в сім'ю, то не встоїть ця сім'я у важких обставинах.

Тому інший Божий принцип, полягає в тому, щоб припасти одне до одного. Тут потрібно докладати всіх зусиль, щоб між подружжям була повна єдність.

Любов - це мистецтво, якому потрібно навчитися і присвятити все своє життя. Любов полягає в тому, щоб самому навчитися любити, а не чекати поки тебе полюблять.

Грунтуючись на самому вірний і правдивий джерелі - Біблія, людина ніколи не спіткнеться, надходячи, оскільки там написано.

любов біблія психологічний


2. П'ять аспектів любові


Слово «любов» у повсякденному житті людини з'являється часто, так що любов втратила своє справжнє значення.

Любити можна дружину, дітей, собаку, машину, улюблену їжу, батька і матір,...


сторінка 1 з 4 | Наступна сторінка





Схожі реферати:

  • Реферат на тему: Щоб тобі любили, спершу сам полюби, бо любов віклікається любов'ю
  • Реферат на тему: Що таке любов
  • Реферат на тему: Віра, надія, любов як родові ознаки людини
  • Реферат на тему: Основні категорії людського життя (любов, гра, віра, праця, смерть ...)
  • Реферат на тему: Любов як моральне почуття