Теми рефератів
> Реферати > Курсові роботи > Звіти з практики > Курсові проекти > Питання та відповіді > Ессе > Доклади > Учбові матеріали > Контрольні роботи > Методички > Лекції > Твори > Підручники > Статті Контакти
Реферати, твори, дипломи, практика » Новые рефераты » Характеристики успішного викладача

Реферат Характеристики успішного викладача





для нього будинок - планету Земля і Едемський сад на ній (Бут. 2:15-17). І далі Бог вчив Адама, як вести себе в Едемському саду і на цій землі. Роль батька, це так само і роль вчителя, а роль вчителя - це так само і роль батька. Вони взаємопов'язані! p align="justify"> Бог В«народивВ» і вчив Адама, Адам народив і вчив своїх дітей, Авраам народив Ісака, Якова і т.д. (Матв. 1:2). У Писанні роль народження дитини відводитися більш чоловікові, ніж жінці, як роль В«вкладенняВ» і формування Божих цінностей від батька до сина. Саме тому В«Авраам народив ІсакаВ» передавши йому свою віру й надія в Живого Бога і бачення яке Той дав йому. Народити - це не тільки привести на світ, а й сформувати особистість за образом Божим. У Писанні апостол Павло вчить коринтян, що він В«народивВ» їх у Христі Ісусі через Євангелію, але так само він і називає себе їх В«батькомВ», так як він благає їх наслідувати його, як Христа і він вчить цьому в кожній церкві (1 Кор . 4:15-17)!

Виходячи з цього ми можемо зробити висновок, що наша мета як християн, не тільки В«народжуватиВ» людини Євангелією Христовою, а й бути для людей звернених батьком і вчителем, щоб вчити їх і словами і своїм життям.


1.1 Ісус як досконалий учитель


У першому вірші книги Діянь написано: В«... про все, що Ісус робив і навчав від початку ...В» - не тільки вчив, а й робив, жив (Дії 1:1)! І нам, як християнам і послідовникам Ісуса Христа необхідно не тільки вчити інших, а й намагатися жити так само, як ми вчимо! Яків говорить, що вчителі більшого піддадуться осуду, якщо не намагаються жити так, як вчать (Як. 3:1). Ісус є для нас прикладом досконалого вчителя. Він не вчив яким то новим істинам, але старим - Він говорив, що прийшов не відмінити закон, але виконати (Мф. 5:17, 18)! І закон Божий буде існувати поки існує небо і земля. У Марка 6:34 написано - В«Ісус, вийшов, побачив багато народу, і змилувався над ними, бо вони були як вівці, що не мають пастуха і почав вчити багато.В» І сьогодні на цій землі безліч народу В«розсіяноВ», живуть у проблемах, залежностях, помилках і співчуття Ісуса було виражено в тому, що Він почав В«вчити їх багатоВ». У Євангелії від Іоанна (сучасний переклад) Ісус говорить: В«якщо ви будете продовжувати слідувати Моєму вченню, то воістину станете Моїми учнями. Ви збагнете істину, істина принесе вам визволення В»(Ін. 8:31,32). p align="justify"> І цього стає зрозуміло, що нам мало просто увірувати, нам мало просто ходити до церкви - нам необхідно продовжувати слідувати вченню Христа, стаючи Його учнями і через вчення Христа служити іншим людям, приносячи в їх життя свободу.


2. ТИПИ НАВЧАННЯ


Існує кілька типів навчання або донесення інформації, які ми розглянемо нижче.

1. перший тип - це донесення інформації до інших людей, просто В«вив...


Назад | сторінка 2 з 6 | Наступна сторінка





Схожі реферати:

  • Реферат на тему: Особистість, життя і вчення Ісуса Христа
  • Реферат на тему: Роль батька і сина Растреллі в історії російської культури
  • Реферат на тему: Ісус Христос, нагірна проповідь
  • Реферат на тему: Роль батька в житті дитини
  • Реферат на тему: Роль батька в житті дитини