Теми рефератів
> Реферати > Курсові роботи > Звіти з практики > Курсові проекти > Питання та відповіді > Ессе > Доклади > Учбові матеріали > Контрольні роботи > Методички > Лекції > Твори > Підручники > Статті Контакти
Реферати, твори, дипломи, практика » Курсовые обзорные » Воскресіння Ісуса Христа

Реферат Воскресіння Ісуса Христа





Христове - це суть християнства. У першу чергу апостоли проповідували про великодніх події, як доконаний факт, свідками яких були. "Якщо Христос не воскрес, то проповідь наша марна, марна і віра нашаВ» (1 Кор. 15, 14). " Ісус був виданий за гріхи наші і воскрес виправдання нашого". (Рим. 4:25) неділя показує, що жертва Христа була прийнята Богом і люди визнані виправданими по вірі в Нього. Всі люди до цього моменту за винятком деяких праведників потрапляли в пекло, і диявол царював над світом. Ісус взяв гріхи всього людства на себе і тим самим зруйнував справи диявола, викупив людство у смерті.

Воскресіння Христове - найбільше подія, подія в світі. Воно замінило юдейську суботу. Якби не було Воскресіння Христового, то не тільки не було б християнства. З точки зору християн заперечення цієї події просто не можливо воно тягне за собою втрату сенсу життя. Але можна точно сказати, що вже й не можна уявити собі світ без Воскресіння Христа. p align="justify"> Багато вчених люди піддавали сумніву і критиці факт Воскресіння Христа, а так само і Його вчення. Прирівнювали до міфу, обману, помилку євангельські події, навіть саму особистість Ісуса Христа. Але довести на всі сто відсотків що цього не було ніхто так і не зміг. Подібні випади у бік Євангелія тільки відкривають непорушність істинності Воскресіння і взагалі всієї Життя Спасителя. Навіть самим апостолам було важко повірити у воскресіння Христа з мертвих, хоча Він готував їх до цього. Тому й відбувалися явища учням, які стверджують їх у вірі. У Новому завіті описується десять таких явищ. p align="justify"> У наш час посилено поширюється візіонерная теорія. Вона як би говорить нам про те, що Апостоли мали перед своїми очима щось на зразок масової галюцинації. Вони довго і виснажливо чекали зустрічі зі Спасителем, тому були як би в стані хвороби, цей стан породило бачення Ісуса Христа, про який вони пізніше і розповіли в Писанні. p align="justify"> "Він воскрес в уяві Своїх учнів. Ось подарувала світові, Ренан скаже, думка про воскресіння Марія Магдалина. Вона була екстравагантна, з такими епілептичними проявами, так, ось в її уяві, з її подачі і пішов ходити по світу ось цей вимисел ". p align="justify"> Для того щоб спростувати цю теорію, не треба бути добре підкованим в догматичних і психологічних дослідженнях сучасної людини, достатньо лише знати, що галюцинації, тим більш масові, могли відвідати людей, які перебувають у стані крайнього збудження, неземного блаженства. Вони повинні були чаяти і чекати свого Спасителя день і ніч. У той час, як Євангеліє свідчить нам про те, що вони перебували в стані глибокої печалі, безвиході. Дружини-мироносиці на шляху до труни Господа переживають про те, хто відвалить їм важкий камінь. А учні гірко оплакують відсутність улюбленого вчителя. p align="justify"> Навіть з'явившись, Христос не відразу отримує визнання з боку учнів. Це відбувається від того, ...


Назад | сторінка 2 з 13 | Наступна сторінка





Схожі реферати:

  • Реферат на тему: Особистість, життя і вчення Ісуса Христа
  • Реферат на тему: Спокутне значення страждань Господа Ісуса Христа по Четвероевангелию
  • Реферат на тему: Лінгвістічній аналіз Значення имени Ісуса Христа
  • Реферат на тему: Характер і цілі приходу Ісуса Христа на землю
  • Реферат на тему: Тема смерті і воскресіння в посланнях апостола Павла