Теми рефератів
> Реферати > Курсові роботи > Звіти з практики > Курсові проекти > Питання та відповіді > Ессе > Доклади > Учбові матеріали > Контрольні роботи > Методички > Лекції > Твори > Підручники > Статті Контакти
Реферати, твори, дипломи, практика » Курсовые обзорные » Ходатаї в Біблії

Реферат Ходатаї в Біблії





редником [10]. p align="justify"> Посередник: 1. Людина, яка заступається за кого-небудь, захищає когось провинився. 2. Повірений, провідний чиї-небудь справи в суді. p align="justify"> "Клопотання зовсім не є молитвою. Заступницька молитва є молитвою. Клопотання є виконання людиною того, що він або вона може робити в молитві "[2, С.38]. p align="justify"> Часто ми вживаємо слово "клопотання" як синонім слова "молитва". У звичайних розмовах можна замінювати одне слово іншим, але не в тому випадку, коли справа стосується технічних термінів. Взагалі молитва означає розмову з Богом. Клопотання молиться надходить до Бога на захист когось іншого. Будь-яке клопотання є молитвою, але не кожна молитва є клопотанням. p align="justify"> Латинське слово, перекладене як "клопотання", складається з двох слів: "між" і "йти". Таким чином, клопотання означає "йти між" або "стояти в проломі". Господь говорить устами пророка Єзекіїля: "Шукав Я між ними чоловіка, що поставив би загороду, і став би перед лицем Моїм у проломі за цей Край, щоб Я не знищив його, але не знайшов" (Іез.22: 30) [1]. Це - ясне визначення клопотання. p align="justify"> Говорячи теологічним мовою, "клопотання - це акт прохання того, хто з точки зору Бога має на це право, щоб отримати милість для того, хто цього потребує". Це призводить до важливого висновку про те, що предстояние перед Богом кваліфікує або дискваліфікує Заступника. p align="justify"> Довгий час майже всяку молитву називали "ходатайственной" або ж вважалося, що заступницька молитва - єдина дієва молитва. Але насправді найдієвішою молитвою є та молитва, яку надихає Дух Святий і яка потрібна в даний момент, - будь-то молитва згоди, молитва віри, молитва хвали і поклоніння або який-небудь інший вид молитви. Суть ходатайственной молитви полягає в тому, щоб у молитві встати між людиною або людьми, які своїми проступками накликали на себе осуд, і дійсним виконанням цього осуду. Або, висловлюючись простіше, заступницька молитва - це прохання не дати здійснитися осуду. Щоб вона була ефективною, ходатайственной молитву потрібно здійснювати по спонуканню і під проводом Святого Духа. p align="justify"> ходатаям моляться довше, ніж середній християнин, і моляться посилено. Вони насолоджуються молитвою більшою мірою і бачать більше відповідей на свої молитви, вони з більшою готовністю чують Бога, ніж більшість з нас [5, С.68]. p align="justify"> Клопотання - це не одноразова молитва. Це не молитва віри, коли ми молимося один раз, віримо, що отримали і перебуваємо у вірі до прояву перемоги. p align="justify"> Є такі випадки, коли ви один раз помолилися, і більше цей предмет не вимагає молитви. В інших же випадках ви повинні довго носити те, про що молитеся, в дусі або в серце, поки не відчуєте, що ви молилися до перемоги або ж побачите результати. p align="justify"> Кожна молитва повинна закінчуватися відповіддю, перемогою, але молитва до перемоги часто забирає багато часу, і ми повинні продовжувати молитися тижнями, міс...


Назад | сторінка 2 з 9 | Наступна сторінка





Схожі реферати:

  • Реферат на тему: Молитва як особливий контакт з Богом
  • Реферат на тему: Знаменний розспів - звуковоплощенная молитва
  • Реферат на тему: &Fratres& Арво Пярта - молитва в музиці
  • Реферат на тему: Молитва в ліриці А. Блоку («Дівчина співала в церковному хорі ...»)
  • Реферат на тему: Молитва і «духовна складова» образу коханої в ліриці А С. Пушкіна