Теми рефератів
> Реферати > Курсові роботи > Звіти з практики > Курсові проекти > Питання та відповіді > Ессе > Доклади > Учбові матеріали > Контрольні роботи > Методички > Лекції > Твори > Підручники > Статті Контакти
Реферати, твори, дипломи, практика » Новые рефераты » Характеристики успішного викладача

Реферат Характеристики успішного викладача





данням Біблії, так як викладачі часто уникають тексту, бо не вміють з ним працювати. Нам необхідно підходити до Біблії з позиції її жанрів і головним інструментом текстуального аналізу є розгляд біблійного тексту відповідно з тим, до якого жанру він відноситься.

2. Викладання головної думки. Необхідно дбати про те, щоб біблійний урок об'єднував всі деталі навколо однієї головної теми. Люди можуть засвоїти В«головнуВ» думка тільки тоді, коли в уроці дійсно буде одна головна думка.

3. Використання уяви. Уява, це наша здатність створювати і сприймати образи і це проявляється в тому, щоб приводити приклади і образи з життя. Ісус розповідав історії з життя, які збуджували уяву в Його слухачах.

4. Ілюмінація самого сенсу біблійних уривків. Нам необхідно допомогти людям, тим, хто чує нас, побачити загальну картину біблійного уривка і головні думки християнської віри, заснованої на Біблії.

5. Ліквідація розриву. Ми повинні В«перенестиВ» людей у ​​світ біблійного уривка, а потім назад в наш світ, щоб люди могли побачити в біблійних історіях себе і свій світ і застосувати це на практиці, у своєму житті.


4. ЗАВДАННЯ ЕФЕКТИВНОГО ВЧИТЕЛЯ В НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ

вчитель ісус інформація викладання

Саме вчителі є найважливішою частиною будь-якої освітньої програми, а не обладнання, навчальний план і т.д.. Ефективні вчителя відрізняються від своїх менш ефективних колег тим, що вони роблять в класі і ось деякі з цих речей:

а. Активне навчання - це залучення студентів в освітній процес з спонуканням їх розібратися з інформацією, перевірити її достовірність, знайти спосіб використовувати отримані знання та адаптувати їх до раніше вивченого матеріалу.

б. Мотивація учнів. Якщо людям не цікаво чого-небудь вчитися, то отримані ними знання будуть поверхневими і недовговічними, тому учнів необхідно мотивувати і це дає гарні результати.

в. Дбайливе використання класного часу. Якщо час відведений для викладання Біблії, що не буде огороджено від зазіхань, то ці заняття з вивчення Біблії можуть стати або групами спілкування або молитовними зустрічами, але явно не заняттями з вивчення Біблії.

р. Різниця між головним і другорядним матеріалом. У першу чергу необхідно викладати основний матеріал, а другорядний залишати наостанок з тим, щоб його можна було опустити, якщо раптом на нього не залишиться часу.


Назад | сторінка 4 з 6 | Наступна сторінка





Схожі реферати:

  • Реферат на тему: Тлумачення Біблії
  • Реферат на тему: Ходатаї в Біблії
  • Реферат на тему: Роль Біблії та ее Вплив на літературу
  • Реферат на тему: Порівняння вчення Свідків Єгови про Друге Пришестя з вченням Біблії
  • Реферат на тему: Що необхідно знати про людину до знайомства з ним?