Теми рефератів
> Реферати > Курсові роботи > Звіти з практики > Курсові проекти > Питання та відповіді > Ессе > Доклади > Учбові матеріали > Контрольні роботи > Методички > Лекції > Твори > Підручники > Статті Контакти
Реферати, твори, дипломи, практика » Новые рефераты » Характеристики успішного викладача

Реферат Характеристики успішного викладача





gn="justify"> д. Персоналізація істини. Богослов'я - це більше, ніж слова і поняття; воно повинно відображатися в житті вчителя. Ми повинні говорити і вчити не тільки словами, а й власним життям.


5. ВІД ЛЮДЕЙ ДО ЛЮДЕЙ


Ефективний вчитель повинен вміти не тільки вивчати біблійні історії, матеріал, словники і т. д.; а й передати це доступно людям, щоб вони не сприймали біблійний матеріал, як щось абстрактне, історичне, але могли застосувати це сьогодні, для себе, у своєму житті. Але є деякі перешкоди в особистому застосуванні і нижче ми розглянемо їх. p align="justify"> а. Наша неповноцінність.

У багатьох випадках наша особиста неповноцінність ставить перешкоду для особистого застосування, так як ми боїмося, що нам треба буде міняти що те в собі. Вчителі Слова повинні особливо прагнути погоджувати своє життя з Писанням, інакше їм буде важко служити іншим. p align="justify"> б. Служачи іншим, починай з себе.

Нехтування особистим застосуванням змушують багатьох викладачів захоплюватися літературними структурами, історичним походженням, текстовими варіантами, але ніяк не тим, щоб служити тим людям, які прийшли на їх урок. У кожної людини є різні потреби, але як правило всі бажають одного і того ж - їм потрібно, щоб їх виправляли, коли вони помиляються і запевняли їх у прощенні; шукають керівництва, коли стоять перед важким вибором; потребують розради, коли проходять випробування. Тому і готуючись до уроку, застосовуй біблійні історії в першу чергу до себе, до свого життя, а потім, як вони можуть слугувати людям, яких ти вчиш. br/>

ВИСНОВОК


Наш Господь говорить до нас через своє Слово і це є основним Його засобом спілкування з людьми і тому біблійне вчення не можна розглядати тільки лише як набір археологічних фактів, єврейську історію, різні тлумачення і набір інформації. Це час, коли Бог через Своє Слово виходить назустріч людям, щоб врятувати їх, втішити, наставити, підбадьорити. p align="justify"> Так само важливо відзначити, що вчитель, проповідник завжди дивиться на істину і доносить її людям крізь призму своєї особистості і свого життєвого досвіду і тому в центрі всього стоять особисті взаємини людини з Богом, зі своїм Головним Вчителем.

Ефективний проповідник - це все разом! Це і особисті стосунки зі Своїм Учителем, Ісусом Христом. Це і професійна біблійна підготовка, і постійне самонавчання і розвиток в цій сфері. Це і пристрасть і бажання вчити людей істинам Слова Божого. Це і любов до людей і бажання ним послужити і допомогти цим даром. br/>

БІБЛІОГРАФІЯ


1. Біблія. Книги Святого Письма Старого і Нового Завіту канонічні. У російській перекладі з паралельними місцями та додатками. - К.: Російське Біблі...


Назад | сторінка 5 з 6 | Наступна сторінка





Схожі реферати:

  • Реферат на тему: Як ви відштовхуєте від себе людей (і як перестати це робити)
  • Реферат на тему: Вірш Тургенєва І.С. "Коли мене не буде"
  • Реферат на тему: Навіщо людям гроші?
  • Реферат на тему: Специфіка сприйняття самого себе й інших людей молодшими школярами з розумо ...
  • Реферат на тему: Визначення наявності загрози людям і чужому майну у разі пожежі