Теми рефератів
> Реферати > Курсові роботи > Звіти з практики > Курсові проекти > Питання та відповіді > Ессе > Доклади > Учбові матеріали > Контрольні роботи > Методички > Лекції > Твори > Підручники > Статті Контакти
Реферати, твори, дипломи, практика » Контрольные работы » Формування християнського характеру

Реферат Формування християнського характеру





ні васВ» [4.С. 166]. Людина повинна усвідомити це і дозволити інтуїції литися і не пригнічувати її. В«Найбільше напрямок, в якому можна вивільнити її - Бог. Вона дає вам проникнення в сутність Бога. Вона дає вам одкровення Бога через народжений понад дух В»[4.С. 166]. Це одкровення може стосуватися і області зміни характеру. br/>

2.4 Інші християни, члени церкви


Продовжуючи тему Духа, потрібно відзначити, що Святий Дух хоче помазувати людей, Він дарує їм дари. У Першому посланні до Коринтян 12:11 говориться: В«Усе це творить один і той же Дух, уділяючи кожному осібно, як йому завгодноВ». p align="justify"> Через цих людей, християн Бог може працювати над виправленням характеру; характеру того, хто готовий підкоритися Богу. Це воля Божа, щоб усі люди мали глибоке знання Бога, його характеру. p align="justify"> Новонавернені християни подібні немовлям немовлятам, що приходять зі своїми болями, хибним сприйняттям і душами, нужденними в харчуванні та уваги.

На цьому етапі члени церкви повинні більше своїм прикладом показувати свій християнський характер. Іноді з любов'ю і обережністю коректувати поведінку новачка - християнина. Своїми свідченнями показувати необхідність зміни тієї чи іншої риси характеру. Підкреслювати гріховність цієї риси і наслідки. Слово Боже говорить: В«Будемо уважні один до одного, заохочуючи до любові і добрих справВ» (Євр.10 :24-25) [1]; В«Браття Якщо людина й упаде в який прогріх, ви духовні, виправляйте такого в дусі лагідности, сам себе доглядаючи, щоб не спокусився. Носіть тягарі один одного, і так виконаєте закон Христовий В»(Гал.6 :1-2) [1]. p align="justify"> Апостол Павло у своєму Посланні до Римлян попереджає, щоб християни не "сообразовалисьВ», тобто не уподібнюватися, не приймали образ і форму цього світу, не підлаштовується під нього. Справжній християнин не такий як усі, він відрізняється від цього світу. І, тим не менш, багато хто з християн поступово уподібнюються цьому світу (часто не відійшовши від нього). В«Але перемініться відновою вашого розуму, щоб вам пізнати, що є воля Божа, добро, приємність та досконалістьВ» (Рим.12: 26) [1]. Де можна перетворювати свій характер? Звичайно ж, у церкві, серед християн; викриваючи і підтримуючи один одного. br/>

Висновок


Виходячи з викладеного вище, можна дати відповідь на питання, яким чином сформувати в собі як особистості, створеної Творцем, християнський характер? І відповідь: насамперед - усвідомити те, що твоя духовна природа потребує змін. p align="justify"> Формування християнського характеру починається з моменту покаяння, коли людина надає себе, своє життя Богові, щоб під Його керівництвом змінювати її.

Ніхто не може змінитися тільки власними зусиллями. Приборкати свою плоть християнин може за допомогою Писання, Святого Духа і відповідного оточення, залишивши колишнє....


Назад | сторінка 5 з 6 | Наступна сторінка





Схожі реферати:

  • Реферат на тему: Поняття про характер. Структура характеру. Акцентуації характеру
  • Реферат на тему: Характер і його типи. Акцентуація характеру
  • Реферат на тему: Зіставній аналіз періодичних видань для дітей християнського и світського х ...
  • Реферат на тему: Вплив групи крові на риси характеру і спрямованість особистості молодших шк ...
  • Реферат на тему: Акцентуйовані риси характеру