Теми рефератів
> Реферати > Курсові роботи > Звіти з практики > Курсові проекти > Питання та відповіді > Ессе > Доклади > Учбові матеріали > Контрольні роботи > Методички > Лекції > Твори > Підручники > Статті Контакти
Реферати, твори, дипломи, практика » Курсовые проекты » Апологетика - відстоювання християнського світогляду

Реферат Апологетика - відстоювання християнського світогляду





проголошували істину, оскільки проголосив істиною Себе Самого.

Ісус проголосив Себе рівним Богу і навіть надав доказ цьому. Ісус сказав, що Він буде розп'ятий на хресті і воскресне через три дні після смерті. Він не говорив, що коли-небудь перетвориться в наступному житті (як би це можна було перевірити?). Він сказав, що через три дні після смерті він постане живим перед тими, хто бачив Його розп'ятим. Саме на третій день труну Ісуса знайшли порожнім, і багато людей засвідчили, що знову бачили Його живим. Тепер Він пропонує вічне життя нам.

5.1 Відносини з Богом мають двосторонній характер


Багато релігії звертають увагу на те, що людині необхідно докладати зусиль до духовного зростання. Християнство ж - це двостороння взаємодія між вами і Богом. Бог запрошує нас прийти до Нього. Господь близький всім призиває Його, до всіх закликає Його в істині (Пс.144: 18).

Ти можеш спілкуватися з Богом, Який відповість на твою молитву, подарує тобі більший мир і радість, направить тебе, покаже Свою любов і змінить твоє життя. Ісус говорив: Я прийшов для того, щоб мали життя, і подостатком (Іоан.10: 10). Це не означає, що життя стане досконалої чи, що в ній не буде проблем. Але це означає, що десь посеред життєвої суєти ти зможеш звернутися до Бога, Який бажає бути залученим в твоє життя.

Це не має на увазі віддане виконання методик з самовдосконалення - таких, як шлях восьми ступенів буддизму, п'ять стовпів ісламу, медитація, добрі справи і навіть Десять заповідей. Подібні методи здаються нам ясними і певними шляхами до самовдосконалення - шляхами, яким легко дотримуватися. Але навіть коли вони перетворюються на тяжку боротьбу за досконалість, людина все одно залишається далеко від Бога. Наша надія не в тому, щоб слідувати законам або стандартам, але в тому, щоб знати Спасителя, Який повністю прийняв нас по нашій вірі в Його справи. Почавши взаємини з Ісусом Христом, ми безкоштовно отримуємо в дар небеса.

Владислав, а ти хотів би отримати повне прощення гріхів і мати особисті взаємини з люблячим вас Богом?


5.2 Як почати взаємини з Богом


Ти можеш почати взаємини з Богом прямо зараз. Щоб зробити це, потрібно просто щиро попросити у Бога прощення за свої гріхи і запросити Його увійти в твоє життя. Ісус сказав: Ось Я стою біля дверей [твого серця] та стукаю: коли хто почує Мій голос і двері, увійду до нього (Откр.3: ??20). Ти хотів би почати взаємини з Богом, Який створив тебе і дуже тебе любить? Якщо ти дійсно хочеш цього, то можете зробити це прямо зараз, звернувшись до Бога в молитві: Бог, я прошу у тебе вибачення і запрошую Тебе прямо зараз увійти в моє серце. Ісус, спасибі за те, що Ти помер за мої гріхи. Спасибі за те, що Ти увійшов в моє життя, як і обіцяв .

У Біблії говориться, що тим, які прийняли Його, віруючим в ім'я Його, дав владу бути дітьми Божими raquo ;. Якщо ти щиро попросив Бога увійти в твоє життя, то це означає початок особистих взаємин з Ним. Ти щойно познайомився з Богом, і Він хоче допомогти тобі краще пізнати Його, побачити Його любов до тебе, приймати правильні життєві рішення. В інших релігіях взаємини людини обмежуються навчаннями, ідеями, коліями і ритуалами. Через Христа людина може мати взаємини з люблячим і могутнім Богом. З Богом можна говорити. Він буде вести тебе по життю вже зараз. Він не просто вказує тобі на якийсь шлях або філософію, він запрошує тебе дізнатися Його, жити радісно, ??бути впевненим у Його любові незалежно від життєвих обставин.

Закінчуючи писати свій лист, хочу ще раз сфокусувати твої роздуми над тим, що християнський світогляд перевершує всі інші з багатьох причин. По-перше, більше, ніж будь-яке інше, воно узгоджується з людською реальністю. По-друге, дає раціональні, розумні і корисні відповіді на важливі людські питання, по-третє, ті, хто приймає це світогляд не тільки, як філософію, але як спосіб життя, стають настільки хорошими, наскільки вони можуть бути.

Я молюся за тебе, і буде цікаво дізнатися, що відбувається в твоєму серці і як ти сприйняв те, що я виклав тобі.


6. P.S.


Владислав, прошу постався з розумінням, до обсягу мого листа. Моя сестра Олена дізнавшись про темі листа, попросила написати тобі мінімум сторінок дванадцятеро. Всього доброго. До побачення. J

З повагою твій друг Віктор Ващишин.


Висновок


Проробивши певну роботу по заданій темі, можу впевнено сказати, що моє християнський світогляд ще більше утвердилася. А також я дізнався чимало нового і цікавого для себе. Думаю, що це дасть мені можливість більш впевнено і ефективно відстоювати свою...


Назад | сторінка 6 з 7 | Наступна сторінка





Схожі реферати:

  • Реферат на тему: Управління процесом демократизації освіти: важко бути богом
  • Реферат на тему: Позакласний захід по темі: "Не можна сказати, що ти необхідна для житт ...
  • Реферат на тему: Єсенін. Сповідь перед народом і Богом
  • Реферат на тему: Буття людини і його спосіб життя
  • Реферат на тему: Банк Росії: його функції і взаємини з Кpедитного оpганизациями