Теми рефератів
> Реферати > Курсові роботи > Звіти з практики > Курсові проекти > Питання та відповіді > Ессе > Доклади > Учбові матеріали > Контрольні роботи > Методички > Лекції > Твори > Підручники > Статті Контакти
Реферати, твори, дипломи, практика » Курсовые проекты » Проблеми, що виникли в Коринфской церкви і шляху з дозволу

Реферат Проблеми, що виникли в Коринфской церкви і шляху з дозволу





міряв Ісуса. Використання символів єдності під Христі без щирого вираження цієї єдності у відношенні один одного було лицемірством. Павло говорить про те що кожен віруючий сам повинен випробувати себе, гідний він "куштувати Вечерю Господню, а також відмовитися від непокори і своєкорисливості і визнати єдність в Тілі Христовому [1]. p> Духовні дари (12:1 - 14:40)

У самому початку Послання (1:7) Павло говорив, що коринфские християни не "мали браку ні в якому даруванні В». Однак вони, мабуть, цінували говоріння мовами вище інших дарів і використовували його неналежним чином. Можливо, вони все відразу говорили на мовах (14:23, 27).

У 14 розділі Павло пояснює, наскільки корисні інші мови у церковному служінні. При це він виділяє один ключовий принцип: для збудування церкви сказане на інших мовами має бути витлумачено (14:5). Дарунки мов і їх тлумачення нероздільні (14:26). Хто говорить іншими мовами повинен молитися про здатність їх тлумачення (14:13). Якщо ніхто з присутніх не має дара тлумачення, то слід утриматися від застосування мов і молитися. Церква отримує повчання не тільки за допомогою мов, але і за допомогою тлумачення [1]. p> Сьогодні як і в часи Павла, мови без тлумачення благословляють мовця, коли він спілкується з Богом. Ілюмінація благословляє церква. p> Більше важливим духовним даром для повчання всієї церкви Павло виділяє пророцтво. Однак апостол вказує на деякі обмеження, рекомендуючи щоб під час служіння звучало не більше двох-трьох пророцтв (14:29). Можливо, що деякі пророкували одночасно, викликаючи сум'яття і замішання (14:29-31). Можливо, були й такі, хто говорив весь час, не даючи іншим можливості поділитися тим, що відкрив їм Бог.

Дар любові - ось у чому мала потребу Коринфська церква. Поділ віруючих і спроба перевершити один одного у застосуванні духовних дарів відбувалися від нестачі любові. Коринфяни здобули багато духовних дарів, але виявилося, що неправильне їх вживання веде до гордості, заздрості і безладів. p> Мета вмовляння Павла - пояснити застосування духовних дарів найкращим чином - не змагаючись і не порушуючи порядок. Бажання пророкувати або говорити на мовах підконтрольне людині, яка має ці дари. Людський дух все ж таки присутня у спілкуванні з Духом Святим і відповідає за свої дії. Він не знаходиться в стані трансу. Аби висловитися, слід дочекатися відповідного моменту, не перебиваючи інших. Необхідно також коритися особі, що веде служіння, і виконувати всі його вказівки. p> Тому, хто очолює служіння, Бог дав обов'язок спостерігати за тим, щоб В«усе було благопристойно і чинно В»(14:40). Йому не слід вгашати Духа, принижувати пророцтва і забороняти говорити мовами (1 Фес.5 :19-20; 1 Кор. 14:39).

Заперечення воскресіння з мертвих (15:1-58)

Давши вказівки про духовні дари і благопристойному поклонінні, Павло у своєму Посланні піднімає нову проблему. Деякі члени Коринфской церкви стверджували, що мертві не воскресають (1 Кор. 15:12). Павло надає їм доказ воскресіння Ісуса як гарантію того, що ті, хто в Ньому, також воскреснуть. p> Павло починає з того, що (1) показує, що заперечувати воскресіння віруючого - це фактично заперечувати воскресіння Христа, тобто на ділі це означає заперечення християнської віри (15.1-19), (2) затверджує на підставі воскресіння Христа, що віруючий може бути впевнений у тому, що всі підкориться йому, і сам він воскресне (15.20-34), (3) відповідає на питання, "у якому тілі прийдуть? ", посилаючись на принцип воскресіння у всьому природному світі, тобто що вищі форми життя повстануть з нижчих (15.35-50); (4) закінчує твердженням, що воскресіння відбудеться при другому пришесті, і на цьому підставі він закликає коринфян бути твердими сьогодні в Господньому ділі (15. 51-58) [2]. p> Сатана все частіше намагається переконати людей у ​​тому, що після смерті немає життя. Щоб спростувати свідчення про воскресіння Ісуса, деякі люди кажуть, що на Насправді Він не помер, а знепритомнів і отямився лише в гробниці. Інші кажуть, що Його воскресіння було лише В«духовнимВ».

Але ми знаємо, Христос здобув перемогу над законом і його вироком щодо нас! Зробивши це, Він зруйнував силу гріха, смерті і могили! Той, хто відкидає Його, наділяє себе на вічне оману. Той, хто приймає Його і Його праведність, поділяє Його перемогу (Рим. 3:25-26; 4:25; Кол. 2:3-15). Ми можемо померти фізично, але смерть втратила своє жало! Тепер для дітей Божих відкриті двері на небо. Він запрошує нас увійти. Коли Ісус прийде знову, ми воскреснемо, щоб зустрітися з Ним, і відчуємо у всій повноті результати перемоги на Голгофі! В« Ні смерті, не плачучи, ані крику, ані болю вже не буде, бо перше минулося "[1].

В 

Висновок

В 

Проблеми коринфской церкви актуальні для сучасної Вселенської Церкви. У посланні до коринтян, зверненому до реальної життєвої ситуації, містяться невичерпні багатства, необхідні для життя церкви. Почати хоча б з самого оче...


Назад | сторінка 4 з 5 | Наступна сторінка





Схожі реферати:

  • Реферат на тему: Воскресіння Ісуса Христа
  • Реферат на тему: Тема смерті і воскресіння в посланнях апостола Павла
  • Реферат на тему: Шлях Дмитра Нехлюдова до християнських ідеалів за романом Л.М. Толстого &q ...
  • Реферат на тему: Внутрішнє життя і розвиток християнської церкви в I-III століттях
  • Реферат на тему: Вознесінням даровані служіння: дари благодаті, п'ятигранними служіння, ...