Теми рефератів
> Реферати > Курсові роботи > Звіти з практики > Курсові проекти > Питання та відповіді > Ессе > Доклади > Учбові матеріали > Контрольні роботи > Методички > Лекції > Твори > Підручники > Статті Контакти
Реферати, твори, дипломи, практика » Новые рефераты » Сповідування гріхів згідно біблійного вчення

Реферат Сповідування гріхів згідно біблійного вчення





агодаті. Дюмулен вважає, що такими словами Христос довіряє місію апостолів нести силою Духа Святого примирення і прощення. "Влада прощати постає тут плодом Воскресіння, довіреною Апостолам, і це прощення відкриває людей іншим дарам Духа: життя, єдності, любові". Лопухін, посилаючись на Вейса, стверджує: "Христос подає не ту Духа, Який Він обіцяв усім віруючим, а особливий дар призначений тільки для апостолів і звичайно їх приймачів". p align="justify"> Як припускає Барклі, коли Ісус говорить в Івана 20: 23 апостолам, що кому відпустите гріхи, тому простяться, на кому залишите, на тому залишаться "тут мається на увазі значення, того, що жодна людина не може прощати гріхи іншої людини, проте можна помітити, що незважаючи на це Церква має владу передати людям звістку про Боже прощення. Право проголошувати про прощення, було дано апостолам, як очевидцям Ісуса Христа, а потім і всім іншим учням Христа, які також мають право говорити про Боже прощення. Як припускає Барклі Ісус стверджує, що тепер це буде обов'язком всієї Церкви нести звістку про прощення для тих, хто кається і попереджати про Божу справедливості до нераскаівающімся. Морріс вважає, що коли Христос сказав до апостолів, що вони візьмуть Духа, Він заявив про це не тільки для апостолів, але дар Духа стане подарунком для всієї Церкви. На підставі дару Духа Святого, Якого Христос дарував для всієї Церкви, тепер Церква має владу проповідувати звістку про прощення гріхів і утриманні. Коли Христос сказав ці слова, Він дав цю владу не якимось - то певним особистостям, але всієї Церкви цілком. p align="justify"> Заклик Якова визнаватися один перед одним у провинах. (Як. 5: 16)

Даний уривок є одним з найбільш важливих для того, щоб ми могли відповісти на питання чи є біблійно обгрунтованим сповідь перед людиною. Як і у випадку з попередніми місцями Писання дане місце також трактується по - різному різними конфесіями. Ми представимо тут різні тлумачення слів Якова. Роджерс розглядаючи Якова 5: 16 заявляє, що слово ????????????? - означає - відкрито погоджуватися, сповідувати. Це сповідь не тільки перед пресвітерами, а й один перед одним, свідоцтво перед тими, хто помилявся. Алексєєв також заявляє, що в Якова 5: 16 словосполучення '????????????? ??? ???????? перекладається, як "визнайте тож один перед одним".

сповідь гріх біблійний православний

На початку подивимося на тлумачення православних коментаторів. Лопухін припускає, що після того, як Яків дав засіб проти тілесних недуг, далі він пропонує засіб проти "різноманітних гріховних падінь", пояснюючи необхідність у взаємній молитві, християн один за одного, "як вірного засоби для духовного лікування". ...


Назад | сторінка 5 з 8 | Наступна сторінка





Схожі реферати:

  • Реферат на тему: Служіння Духа Святого в житті віруючого
  • Реферат на тему: Єсенін. Сповідь перед народом і Богом
  • Реферат на тему: Правова природа прощення боргу
  • Реферат на тему: Ісус Христос, нагірна проповідь
  • Реферат на тему: Повага особистості в спілкуванні людей один з одним