Теми рефератів
> Реферати > Курсові роботи > Звіти з практики > Курсові проекти > Питання та відповіді > Ессе > Доклади > Учбові матеріали > Контрольні роботи > Методички > Лекції > Твори > Підручники > Статті Контакти
Реферати, твори, дипломи, практика » Новые рефераты » Сповідування гріхів згідно біблійного вчення

Реферат Сповідування гріхів згідно біблійного вчення





ріха".

Сповідь у гріхах перед хрещенням Івана (Матф.3: 6)

Малиновський вважає, що існує взаємозв'язок між відпущенням апостолами гріхів і тим як іудеї сповідували гріхи перед хрещенням Іоанну. Ньюман стверджує, що сповідь передувала хрещенню. На початку люди зізнавалися у своїх гріхах, а потім Іван хрестив їх. Вони публічно перед Богом заявляли про свої гріхи. Як стверджує Крейг Кінер у іудеїв існував звичай "ритуального обмивання" і зазвичай цей обряд відбувався над язичниками, які хотіли стати іудеями, але в даному уривку Іоанн закликає і іудеїв покаятися перед Богом і прийняти обмивання, вказавши на те, що шлях до порятунку як для язичників і іудеїв однаковий. Тому в даному уривку ми можемо побачити, що тут не йдеться про сповіді віруючих людей в здійснюваних гріхах, але про покаяння для того, щоб отримати спасіння і увійти в Царство Боже. p align="justify"> Сповідь гріхів окультистами. (Дії 19: 18)

Православне тлумачення даного уривка полягає в тому, що текст вказує на те, що віруючі сповідалися тільки перед апостолом Павлом. Однак досліджуючи Дії 19 главу 18 вірш можна помітити, що слово " увірували" є причастям досконалого вигляду, яке вказує на те, що, до того , як вони прийшли сповідувати свої гріхи, вони вже вірували в перебігу певного часу. Як припускає Різ, деякі з новонавернених в Ефесі продовжували практикувати окультизм, але після того, що сталося з синами Скеви, вони були готові відмовитися від чаклунства. Як продовжує далі даний автор, ми не маємо точного розуміння, як відбувалося сповідання, перед усім суспільством або в приватному порядку перед Павлом або іншими християнами. Але одним, одним з шляхів сповідання є відмова від диявола і його справ через усне сповідання перед братом у Христі або всією громадою. Брюс припускає, що окультисти з Ефесу НЕ були віруючими, але коли вони побачили силу Божу над синами Скеви, тоді вони увірували, прийшли до Павла і його співробітникам і покаялися перед ними, відкривши перед ними свої гріхи. У книзі Дії в 19: 18 описується приклад публічної сповіді: "багато ж з тих, що повірили, приходили, сповідаючи і відкриваючи діла свої". Відповідаючи на поставлене запитання, Райрі припустив, що злочин, вчинений на очах у всіх, має підставу для публічної сповіді.

Можна припустити, що Різ правий у тому, що дане місце дійсно вказує на те, що ті, хто прийшли сповідати гріхи були вже християнами і внаслідок, що стався з заклинателями були налякалися і викриті для того, щоб сповідати свої гріхи. Однак текст не дає нам точного розуміння, перед ким вони сповідували гріхи: перед апостолами або перед усією Церквою. p align="justify"> Ключі Царства Небесного: влада зв'язування і розв'язування (Мт 16: 19)

Дані уривки найбільш часто використовуються для того, що б аргументуват...


Назад | сторінка 3 з 8 | Наступна сторінка





Схожі реферати:

  • Реферат на тему: Єсенін. Сповідь перед народом і Богом
  • Реферат на тему: Формування механізмів соціальної відповідальності університету перед суспіл ...
  • Реферат на тему: Обстеження будівлі перед ремонтом
  • Реферат на тему: Етика благовіння перед життям
  • Реферат на тему: З невиголошеного промові перед абітурієнтами (1990 р.).